Eevan ensimmäinen saunakokemus



Eilinen ilta

Jere 13 v lämmitti saunan reippaana nuorena miehenä. Menimme Fain, Biikunin ja Eevan kanssa ensimmäisenä perhesaunaan.  Tämä oli ensimmäinen saunakerta Eevalle ja hän viihtyi miedoissa löylyissä ja vedellä leikkiiessä. Uimaan emme Eevaa vielä vieneet - vesi alle 20 astetta olisi voinut säikäyttää. Fai ja Bikun kävivät kolme kertaa järvessä. 

Jatkoin saunomista miestenvuorolla ja kävimme uimassa useita kertoja. Lopuksi istuimme saunan terassilla nauttien saunaoluet - Falcon niminen olut maistui kylmänä pitkän saunomisen jälkeen. 

Suunnitelmana oli tehdä vielä naudan sisäfilettä illalla, mutta kenelläkään ei ollut nälkä ja väsymys painoi silmään saunan jälkeen. Meidän perhe siirtyi nukkumaan pikku-mökkiin. Uni tuli silmään heti.






Eevan ensimmäinen saunominen



Aamu ja iltapäivä

Eeva herättää minun klo 9 ja Fai nukkuu sikeästi. Katsomme sängyssä maaten puhelimesta Teletapit ja kuuntelemme useamman musiikkivideon. Minua väsyttäisi, mutta nyt täytyy jaksaa. Onneksi Bikun herää kymmenen jälkeen ja ottaa Bikunin leikkeihin. Minä nukahdan uudelleen ja herään puolen päivän jälkeen. Hyvät unet takaka ja Jere ilmoittaa, että sauna on lämmin. 

Aamusauna ja uinti järvessä. Kyllä stressi on vähentynyt viikonlopun aikana. Suunnitelmana oli mennä kävelylle ja poimia mustikoita, mutta sade yllättää. Artsi alkaa valmistella sisäfileitä ja päivä ruokaa, joka sopii sadepäivälle. 

Bikun ehtii vielä poimia mustikoita! On ihan innoissaan poiminnasta

Bikun ja mustikat




Sisäfilettä Faille hieman kypsempänä

Ja minulle raaempana



Ruoan jälkeen pakkaukset ja Artsi siivoaa päärakennuksen


Puhdasta tuli



Katse järvelle ja kohti Oulua


Kotiin ja aikainen nukkumaan meno. Aamulla uusi työviikko ja runsaasti virastoissa käyntejä

Rauhllista Sunnuntaita kaikille

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!