Eevan flunssa, Fain Henkilökortin saapuminen

Aamu

Viime yönä  Eevalla nousi lämmöt 37.4 ja heräili nuhaisena. Fain kieliryhmässä Eeva oli leikkinyt nuhaisen lapsen kanssa ja tähän aikaan kyllä viruksia liikkuu. Itselläkin maha vaivannut lievästi viikon ajan. Yö oli rikkonainen aamuun saakka ja sitten nukahdin syvään uneen ja heräsin vasta puolilta päivin. Bikun oli lähtenyt kouluun ja Fai oli leikkimässä Eevan kanssa olohuoneessa eilen saaduilla uusilla leluilla. Siskon tytär toi niitä säkillisen. 

Olin jo murheissani, että jäikö Teletapit tänään kokonaan väliin. Pian Eeva hakeutuu syliin ja alkaa teletapit. 


                                                teletapit alkavat


Nuhainen Eeva katsoo teletappeja


Fai tekee minulle herkullisen munakkaan ja keitän mutterikahvit Eevan kanssa. Samalla kun nautin munakkaan ja kahvin katsomme muutaman musiikkivideon Horttokaaloja unohtamatta. 


Iltapäivä

Fain henkilökortista ei ole vieläkään tullut viestiä, vaikka toimitus piti olla 2-4 vrk ja viime perjantaina kävimme poliisilaitoksella. Soitan poliisilaitoksen numeroon, joka menee valtakunnalliseen keskukseen. Kääntävät Ouluun lupapuolelle, josta ei tule vastausta. Soitan kolme kertaa ja lopulta ottavat soittopyynnön. Soitto tulee ja selviää, että puhelinnumero on kirjattu väärin ja henkilökortti on toimitettu jo tiistaina R-kioskille Valkean lähelle. 

Töiden alkaminen alkaa olla lähellä ja lähden kahdelta pyöräilemään R-kioskille. Otan mukaan koodin jonka sain puhelimessa sekä Fain antaman valtakirjan. Saan henkilökortin ja ehdin töihin juuri ja juuri puoli kolmeksi. 




Henkilökortin viiteteksti



 Mukava työilta menee aina kello kahdeksaa, jonka jälkeen haen iltapalaa meille Pekurin K-kaupasta. Tänään on mentävä aikaisin nukkumaan, jotta huomenna jaksaa takaisin Mehiläiseen päivystämään. Hieman flunssainen olo on itselläkin. 


Ain laulain työtäs tee

Mukavaa perjantai iltaa kaikille - viikonloppu menee päivystäessä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!