Fain "eksyminen" ja muuttotavarat lähdössä vihdoinkin Suomeen!!

Ilta


Ilta meni töissä sopivassa kiireessä, kun ajat olivat täynnä. Kävelin pimenevässä elokuun lopun illassa yhdeksän jälkeen kotiin ja Eeva oli juuri ehtinyt nukahtaa ennenkuin tulin. Ei jaksanut odottaa, mutta pitäähän 1-vuotiaan saada nukkua jo tuohon aikaan. 




ilta töissä


Fai ja Bikun katselivat televisiota. Kävin nopeasti suihkussa ja menin kotitemppeliin resitoimaan ja meditoin 40 min. 


välimuistin tyhjennys



Mysliä ja mangojogurttia iltapalaksi. Ei jaksanut enää turskan fileitä paistaa. Nukkumaan 23.30. 



iltapala


 Aamu

Yö hieman levoton. Nukun kyllä, mutta heräilen vatsan nipistelyihin ja nukahdan aina heti uudelleen. Klo 5 herään ja menen aamu resitointiin sekä meditointiin. Onkin mukavan rauhallinen aika sille. 



aamu resitointi ja meditaatio



Välimuistin tyhjennyksen jälkeen lämmitän hieman lohikeittoa, jota on vielä jäljellä kattilassa. Kello on vasta puoli seitsemän ja kömmin vaimon viereen vielä nukkumaan. 

Kello on lähempänä kymmentä, kun herään. En ole kuullut mitään, kun Bikun on lähtenyt kouluun ja Fai on lähtenyt Eevan kanssa Tuiraan Kotva kielikoulutukseen, mikä alkaa klo 10. Soitan Faille, koska oli puhetta, että kävelemme yhdessä sinne. Tulee huoli, että osaavatko he perille. 

Fai kertoo, että ei halunnut herättää, kun tiesi, että olen uupunut ja olin ollut hyvässä unessa. He olivat jo lähellä koulutuspaikkaa ja videopuhelun avulla varmensimme oikean talon. Olisi Fai osannut sinne varmaan ilman apujakin. Eevan kanssa juteltiin videopuhelulla ja hän antoi vielä pusun puhelimeen ennen kuin lopetimme. 

Keittelen kaurapuuron pienen maitolisän kanssa ja Fai lähettää kuvaviestejä koulutuksesta - Eeva näyttää viihtyvän. 



Eeva Kotva-ryhmässä



onpa Eevalla herkkuakin



Iltapäivä

Alan ihmetellä, kun kello on yksi, eikä Fai ja Eeva ole vielä saapunut. Soitan muutaman kerran ja lopulta tulee viesti, jossa Fai pyytää google mapsin paikannusta kotimme sijainnista. Hän oli eksynyt. Selviää pian kuvista joita Fai lähettelee, että he olivat kävelleet isoille silloille päin patosillan sijasta. 

Kehotan Faita paikantamaan Tuomiokirkon ja pian tuleekin kuvaviesti kirkosta, jonka jälkeen ohjaan hänet kohti kirkkoa ja menen vastaan pyörällä. 


Fain eksyminen


Tuomiokirkon paikantaminen




Chiang Main muuttofirmasta oli tullut eilen viestiä, että koska meillä on mukana puutavaraa - mm pari pientä pöytää - joudumme maksamaan 200e lisää jonkinlaisesta maastavienti tullauksesta. Kuulostaa oudolta, mutta ei auttanut kuin suostua. Tänään oli Faille tullut muutoinkin kovempi hinta - alkuperäinen  37000 bath - alle tuhat euroa oli noussut kaikkinensa 62000 bathiin. Osa oli lisäkustannusta siitä, että laatikot haettiin Fain pikkuveljen kotoa, mutta sen piti olla vain 1000 bathia. 

Lasku oli tullut ja eipä tässä vaiheessa voinut muuta kuin maksaa se ja kuva tuli pakkauksista. 



muuttotavarat firman pakkaamana laivakuljetukseen



Aivan kirkon vierestä löydän puolisoni sekä lapseni ja Failla on kova nälkä. Eeva on juuri herännyt ja tyytyväisenä tulee isin syliin. Ei ole suuttunut - ilmeisesti koska hän lähti kotoa ja isä jätettii
sinne. 


Kävelemme Itsudemoon lounaalle - Bikunin mielipaikkoja - on sushia - ja Bikun tulee pian koulusta myös sinne. 
Eeva alkaa vaatia teletappeja, jotka aamulla ovat jääneet väliin. Puhelin soijapullon tukemaksi ja youtubesta teletapit sekä pari horttokaaloa - Eeva on tyytyväinen. 



Lounaalla Eevan kanssa


myöhäiset teletapit  lounaalla



Bikun tulee koulusta lounaalle



teletapit ja Eeva




Pian kello on 14.50 ja minulla tulee jo kiirus vastaaotolle. Perhe jää viimeistelemään lounasta. Minä pyöräilen Mehiläiseen. 

Vastaanoton pitäisi päättyä tänään jo kahdeksalta, että jospa jäisi hieman ilta-aikaa Eevankin kanssa ja huomenna on vapaapäivä. Saankin Jannelta viestin, että tennis on varattu Nallisportiin klo 11:30 huomiselle. 

Siis töiden jälkeen nopeasti kotiin, Eevan kanssa leikit ja ilta meditaatio. Iltasuihkun jälkeen nukkumaan. 

Huomenna jatkuu!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!