Lauantai päivystys, koulutarvikkeiden osto ja kutsu ystävien veneelle - aikainen nukkumaan meno. Mukava päivä!

Aamu


Herään ensimmäisen kerran seitsemältä ja on nälkä. Syön pitsaa, jota illalta jäi. Toin illalla kaksi kotipitsaa töiden jälkeen, joista jäi kaksi pikku palaa. Menin takaisin nukkumaan ja heräsin 10.15, kun töihin piti ehtiä klo 11. Muut nukkuivat ja keitin mutterilla espressot ja laitoin berocan poreilemaan. Suihkuun ja söin pari mandariinia. Olin hieman huolestunut, että jääkö Eeva ilman teletappeja. 



                                                     Yksinäinen kahvihetki



Eevan ääni alkaa kuulua makuuhuoneesta ja hän haroo syliin. Otan syliin, vaihdan vaipat ja menemme olohuoneeseen - on aika teletappien. Eeva erityisesti nautti tänään, kun oli musiikkiaiheinen teletappi.


Eeva tyytyväisenä katsoo....


teletappeja


Hieman tulee jo kiire töihin. Eeva ei päästäisi, vaan konttaa perässä eteiseen. Kun annan pari lentosuukkoa, Eevakin hymyilee ja päästää minut töihin. Lupaan tulla pian kotiin. 


 

töissä on mukavaa


Harvinaisen rauhallinen työaamu. Ei haittaisi, vaikka olisi enemmän potilaita, mutta elokuun viikonloput ovat yleensä olleet hiljaisia aikaisempinakin vuosina. On kuitenkin hyviä kohtaamisia. Klo 15 laitan viestiä Faille, että työt ovat loppuneet. Eeva nukkuu vielä, mutta perhe tulee kohta keskustaan, kun Eeva herää. Kävelen rotuaarille ja Leskisen terassilla on paljon tuttuja. Menen odottamaan terassille perhettäni.  Juttelen tuttujen ja tuntemattomien kanssa. On hyviä keskusteluja. 



viesti - perhe saapumassa



lähellä jo


Pian perheeni saapuu ja lähdemme Tokmannille ostamaan  Bikunille koulureppua sekä värikyniä. Osamme samalla koulukengät Bikunille ja kaikkea muuta tarvittavaa. 

Kävelemme takaisin rotuaarille. Jos ostaisimme ruokatarvikkeita samalla. Minun täytyy käydä wc:ssä ja pysähdymme Leskisessä, jossa voin asian toimittaa. Terassilla on pitkäaikainen ystäväpariskuntani Kai ja Kristiina. He tervehtivät perheeni ja kertovat olevansa menossa veneelleen Kiikelin rannassa. Saamme kutsun veneelle. 

Kävelemme rantaan ja syömme torilla pienet intialaiset ruoat - Failla nälkä, joka on vaarallista hoitamattomana. Siitä jatkamme rantaa pitkin Uleåborg ravintolan ohi Kiikelin saareen ja pääsemme veneelle








kohti rantaa rotuaarilta



matka jatkuu Kauppurien kadulla



Intialaisessa ravintolassa torilla


Tervehtiminen pitkästä aikaa kunnolla niin Kaitsun kuin Kristiinan kanssa on sydämellistä. Istumme veneelle ja naapuriveneilijätkin tervehditään. 


Eeva ja Bikun veneellä



Eeva on veneessä kuin kotonaan



koko perhe viihtyy hyvässä seurassa ja kelissä



ryhmäpotretti


ja toinen




Eeva ja minä veneellä



Kaitsu, Eeva ja minä





Bikun ja Eeva tutustumassa venee sisätiloihin


Pian Eeva alkaa käydä väsyneeksi pyöritettyään ruoria ja eläytyessän merelle lähtöön. Lähdemme kohti kotia. Väsymys on kaikilla vaikka kello on vasta 20.30. Matkalla hankimme vielä ruokatarvikkeita Pekurista ja tallustamme kotiin - otan pyörän mukaan Pekurin edestä, jolla aamulla menin töihin. 

Kotiin, kevyt iltapala ja Pekurista ostettuja vadfelmia päälle - maistuu kaikille - Eevallekkin. Uusi kokemus muille paitsi minulle, mutta herkullinen minullekkin. 


iltavadelmat


Suihkut ja nukkumaan. Aamulla herääminen uuteen työpäivään. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!