Viimeinen päivä Hotellilla - Jännitystä - Ensi yönä kentälle

 Aamu


Kuuden aikaan herään siihen, kun Eeva rapsuttaa minun selkääni ja välillä taputtelee sitä iloisesti. Osasi rapsuttaa juuri siitä kohden kun selkä kutisi illalla. Eeva juttelee hetken ja sitten Fai ottaa hänet rinnalle ja siihen tyttö nukahtaa uudelleen.

Toinen herääminen kymmenen aikoihin. Eeva on noussut istumaan ja isoon ääneen toimittaa - tarkoittaa ilmeisesti, että minun on aika nousta. 

Pikainen wc reissu ja otan Eevan syliin, veden keitin päälle ja Berocca poreilemaan. Avaamme l
läppärin ja puhelimesta hot spot päälle. Pian pääsemme katsomaan teletappeja.



Teletapit


katsojat


Katsomme jaksoa, minä nautin moccanaa ja beroccaa samalla. Sitten muistan, että tilasimme varalta illalla pizzaa, jota ei paljon jaksettu syödä. Otan palasen pizzaa ja Eeva haluaa syödä myös. Syömme yhdessä pizza samalla, kun katsomme teletappeja



Pizza



Eeva nauttii pizzasta


Bikkun herää myös ja pian Eeva menee leikkimään isosiskonsa kanssa. Juon kahvin loppuun. Tänään ei ole isoa ohjelmaa. Joidenkin papereiden teko, jotta Jai voi myydä auton. Pakkausten viimeistely ja viimeinen lähtöpaperien tarkastus sekä niiden laittaminen laukkuun helposti otettaviksi. 


Iltapäivä

Lähden altaalle ottamaan aurinkoa kutisevalle iholleni. Pian muu perhe tulee perässä. Siivoajat saapuivat huoneeseen. Hyppään altaaseen ja otan sitten Eevan uimaan myös. Nyt vesi on kylmää, eikä Eeva viihdy siinä - haluaa pois. Annan hänet äidilleen ja kauan en minäkään jäähdytetyssä vedessä viihdy. 

Muu perhe lähtee huoneeseen ja jään istumaan aurinkoon. Jai tulee altaalle ja lähetän hänelle kuvat passistani sekä viisumista. Hän oli jo hakenut lomakkeet auton myyntiä varten. Pitää olla vielä kopiot passista ja viisumista lisäksi. Tänään allekirjoitan paperit, kun Jai on saanut ne täytetyksi. 



UV-hoitoa



takapihallamme 2 m varaani



Otan puolentoista tunnin annoksen UV-hoita ja menen huoneeseen. Fai on nähnyt ison liskon takapihalla. Ja siellähän on komea n 2 metrinen Varaani touhuamassa. Eilen Failta oli kadonnut kuivamasta minun yöhousut kaiteelta ja ilmeisesti tippuneet tuulessa. Niitä ei kuitenkaan löytynyt. Liekö Varaani ominut itselleen puhtaat yöhousut?

Mitä tänään= Jännittämistä. Syömme aikaisin ja yritämme jonkinlaista horrostamista. Aamulla kentälle 3-4 aikaan ja sitten 7.15 lähtee Finnairin kone Suomeen. 

Pakkaan jo läppärin ja huomenna sitten toivottavasti kentällä otan laukusta odotellessamme konetta kaikkien tarkastusten jälkeen. Eli huomenna jatkuu. 

Mukavaa päivää kaikille

Kommentit

  1. Hienoa, raastava odotus päättyy pian! Tervetuloa Suomeen!

    VastaaPoista
  2. Pidämme täällä peukkuja, että kotimatka sujuu hyvin 👍

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!