Auton hankinnan pohdintaa, hieman tennistä ja rauhallinen perheilta levon merkeissä

Aamu


Herään vasta kymmenen jälkeen. Bikun on mennyt aamulla kouluun.  Heillä on koulupäivä nyt lauantaina, jotta sitten on pitempi joku muu loma. Fai on noussut Eevan kanssa aamulla ja menneet Bikunin huoneeseen päikkäreille. Olin sopinut Rajakosken Arton kanssa, että menemme Wetterille perehtymään autoihin. Meidänhän pitää hankkia jonkinlainen auto, vaikka emme kovin paljon sitä tarvitse. Ei olisi oikein varaakaan tässä hetkessä sijoittaa paljon autoon. Juon kahvit ja pian Arto soittaakin alhaalta, että on hakemassa minua. Kello on 11 ja juuri kun olen lähdössä Eeva herää ja haluaa syliin. Ottaa kovan itkukohtauksen, kun lähdenkin samalla ovesta. Yritän selittää, että pian isi tulee takaisin. 

Hyviä autoja ja jopa nolla-korolla rahoitus olisi mahdollista. Uuden auton ostaminen on vaan suhteettoman iso investointi tämän hetkiseen tilanteeseen. Hyviä keskusteluja uuden auton, käytettyjen autojen eduista ja rahoitusmahdollisuuksista. Jään miettimään. Arto nakkaa minut kotiin ja menee itse golffaamaan.

Eeva ttulee leikkiimään kanssani ja saamme aamun turhauma tilanteen sovitettua. Syömme lounaaksi eilen jäänyttä karitsaa ja perunasosetta. Eeva syö pelkästään perunaa, koska karitsassa on hieman tulisia mausteita. 

Iltapäivä


Ruokailun jälkeen soitan toiselle Artolle, joka oli eilen asentamassa lamppuja ja syömässäkin meillä. Houkuttelen hänet tennikseen. Kello 15 sopi hänelle ja varasin Nallisporttiin ajan. Arto tuleekin hakemaan minua kahden lapsensa kanssa, jotka halusivat myös kokeilla tennistä. 




Artsi valmistautuu tennikseen. 


Lyömme palloa leikkimielellä osin kahdestaan Artsin kanssa ja välillä lapset tulevat mukaan peliin. Hyvä kevyt tunteroinen liikunnan parissa. 


Kotiin tultuani suihku ja sitten onkin jo Eevalla tarve isän syliin. Hamuaa läppäriä eli nyt paikataan aamun teletappien ja musiikin kuuntelun väliin jääminen. 



Eeva musiikin ja teletappien katselussa



Eevan suosikki - Horttokaalot



... ja teletapit



Teemme yhdessä Fain kanssa Bulguria kasvisten kanssa ja paistan meriahven filettä. Hyvin maistuu kaikille. 


Bulgur ja meri-ahven



Olisi komea päivä lähteä kävelyllä, mutta olemme molemmat Fain kanssa väsyneitä. Jotain kummaa pikku flunssaa ilmeisesti molemmilla. Minulla särkee paikkoja ja iho kutisee, pientä nuhaakin. Failla on ollut päänsärkyä ja oli sitä eilen minulla töissä ollessakin, vaikka unohtui työn touhussa. 

Eeva nukahtaa ja se varmistaa, että emme lähde kauniiseen kesäiseen säähän kävelylle. Minä haen tarvittavat jääkaapin tankkaukset pyörällä ja sitten onkin enää iltameditaatio ja ehkä iltateet. 

Nyt on lepo tarpeen. Ilmeisesti taustalla ollut stressi nyt vie immuniteettiamme heikommaksi ja kaikki pikku virukset kiusaavat. Lepo on paras lääke kevyen liikunnan lisäksi. 

Hyvää lauantai iltaa kaikille!


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!