Fain Likke-päivä



Aamu

Muu perhe on herännyt aiemmin, kun Bikunilla on ollut kouluun meno jo ennen kahdeksaa. Fai on tehnyt hänelle aamupalat ja Eevakin oli noussut samalla. 

Herään lähempänä puolta kahdeksaa ja asunto on hiljainen. Fai on Eevan kanssa mennyt uusille unille Bikunin huoneeseen. Keitän nopeasti mutterissa kahvin ja juon Berocca-annoksen. Sitten onkin jo resitoinnin ja meditaation vuoro. Tällä kertta meditointi vain 20 min, että ehdin hieman seurustella Eevan kanssa, kun herää. 

Fai ja Eeva ovat heränneet meditointini aikana ja Eeva hamuaa syliin. Pyydän odottamaan hetken, kun käyn pikasuihkussa. Jätän oven auki, että voimme höpötellä Eevan kanssa, mutta Eeva pyrkii myös suihkuun ja siinä vaiheessa Fai pysäyttää pelin ja ottaa Eevan. 

Maukas tomaatti-munakas on odottamassa ja puettuani otan Eevan syliini aamurutiineihin. Horttokaaloa, Teletappeja jne samalla, kun nautin munakkaan. Sitten onkon jo kiirus töihin. 





munakas



Musiikin kuuntelua ja Fai näyttää 
tämän päivän ohjelmaansa Kotva koulutuksessa


Fai muistuttaa, että tänään Kotva-koulutuksessa on bussilla lähtö keskustan bussipysäkiltä. Lupaan käydä näyttämässä pysäkin, jos hän tulee Eevan kanssa Mehiläiseen. Samalla voin antaa käteistä, koska Failla ei vielä pankkitunnukset ole tulleet. Nosta käteisen K-Pekurin aulasta samalla. 



Iltapäivä


Töissä vaihteeksi hiljaisempi päivä. Kipaisen nopeasti nostamassa rahaa ja puolen päivän aikaan Fai tulee Eevan kanssa Mehiläiseen. Koska ei ole juuri sillä hetkellä potilaita, leikimme Eevan kanssa työhuoneessa hetken. Käymme porukalla vielä kahvihuoneessa tervehtimässä työporukkaa ja saatan Eevan ja Fain bussipysäkille. 




Eeva leikkimässä työhuoneessani


Mielyttävä potilaskohtaamisia ja työpäivä sujuu mukavasti, vaikka hieman on hiljaista. Kesän väistyvä siitepöly- ja kesäflunssakausi odottaa syksyn flunssa-aaltoa. Ilmeisesti viruksetkin vetävät happea välillä. 

Kotva-koulutus on loppunut ja saan viestin Failta, että kävelevät yhdessä opettajan kanssa kotiin. Eeva on kuvan mukaan saanut Teletapin. Onko korvaushoitoa isän ollessa töissä niin paljon. Olivat käyneet Likkessä kieliryhmän kanssa ja sieltä oli löytynyt mm Teletappi. Fai kehuu puhelimessa, että oli ollut paljon kaikkea hyvää ja tosi edullisesti. Pitää kuulemma mennä yhdessä sinne uudestaan. Kun tulisi ne meidän muuttokamat, niin voisi tosiaankin mennä katsomaan, mitä muuta me tarvitaan. 




Eeva ja oma teletappi


Töiden jälkeen pyörällä kotiin ja matkalla tulee tuttu rouva vastaan, jonka kanssa on ollut puhetta ruokailusta yhdessä. Hänen miehelleen ja perheelleen sopisi lauantai iltapäivä. Lupaan keskustella Fain kanssa asiasta. Lauantaina päivystän kolmeen, joten sen päällehän se sopisi. 

Kotiin tultua Fai esittelee vaatteita ja tavaroita, joita oli ostanut Likkestä. On tosi tyytyväinen edulliiin hyviin löytöihinsä. Eeva leikkii lattialla, eikä syli nyt kelpaa. Lähden ostamaan iltapalatarpeita, mutta yllättäen koko perhe haluaa lähteä mukaan. Menemme katsomaan entiseen Linna-halliin ja ostamme tarvikkeita lähinnä huomiseksi ja päätämme ottaa pakasteesta tänään lohikeittoa, joka on ollut siellä jo pari viikkoa.

Eeva nukahtaa paluumatkalla, kun kävelemme kotiin. Aika alkaa olla kaikilla iltasuihkujen ja iltapalan. Minä menen ensin iltaresitoinnille- ja meditoinnille. Sitten iltapala suihku ja nukkumaan. Aamulla varhainen herätys töihin.

Hyvää Yötä kaikille!!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!