Minulla työpäivä, Failla ja Bikunilla koulupäivä



Aamu

Flunssan poikanen häiritsi nukahtamista, mutta joskus aamuyöllä pääsin syvään uneen. Nukuin sitten loppujen lopuksi aina klo 10.30 asti. Bikun oli mennyt kouluun ja Fai touhunnut Eevan kanssa, pessyt pyykkiä ja mennyt Bikunin huoneeseen Eevan kanssa aamupäiväunille. 

Eeva herää ja tulee syliini. Haluaa selvästi rutiinit. Laitan Berocan ja kahvin pöydälle ja sitten kuuntelemme Horttokaaloa sekä katsomme teletapit. 


                                                    Eeva ja Horttokaalot sekä Berocca






teletappeja unohtamatta

Syksyn harmaus näkyy ikkunasta. Toipuminen kaikesta on vielä kesken. Ilmeisesti flunssa jonka taustalla mahdollinen allergia varmaan pahentunut stressin purkautumisesta. Eilinen vapaapäiväkin meni aamusta iltaan tavaroiden hankkiessa.  Tämä on raskas vaihe, mutta oli tiedossa etukäteen. Arjen rutiineihin pääseminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Siihen tarvitaan säännöllisyyttä mm meditaation suhteen. 

Tänään Failla kielikoulutus  iltapäivällä ja olenkin sopinut hänen viemisensä ystäväni Jarmon kanssa hänen autollaan. Nyt hänellä on hieman huoli siitä, miten bussilla osaa tulla takaisin. On tärkeää, että Fai pystyy hyödyntämään molemmat viikon kielikoulutukset, jonne voi mennä vauvan kanssa. 

Jarmo tulee tästmällisesti yhdeltä. Minulla hieman miettimistä, miten saan lastenvaunut purettua osiin autokuljetusta varten, mutta lopulta onnistuu. Olemme jo 13.13 aulassa OSAO:lla minne opettaja tulee sovitusti vastaan. Käymme yhdessä katsomassa bussin lähtöpaikan niin Fai voi tulla rattaitten kanssa kotiin bussilla. 


Pyöräilen töihin ja rauhallinen ilta. On aikaa käydä kahvillakin ja syödä suomalaista herkkua eli hapankorppua, jota on tarjolla. Muumi työpöydälläni odotan seuraavaa potilasta. Fai on onnistuneesti päässyt kotiin bussilla kielikoulustaan. 


Muumi auttaa työssäni


Tuli viestiä, missä minua neuvotaan laittamaan mainosta tähän blogiin. Nyt ei oikein ole aikaa mainosneuvotteluihin. En tiedä miten se onnistuisi. Ehkä pitäisi perehtyä asiaan. Ensisijaisena asiana on kuitenkin perheemme kotoutumiseen liittyvät asiat ja työni. 

Iltaa kohden tulee jo enemmän potilaita, mutta ehdin välissä syömään Lohi-voileipäkakkua, mitä kahvihuoneessa oli tarjolla. Fai tulee lasten kanssa vastaan töihin ja käymme ostamassa kaupasta ruokatarvikkeita huomiselle. Aamullahan on minulla töihin tulo ja Bikunilla koulupäivä sekä Failla Suomenkielen opetuksia. 

Illalla kotiin, suihku ja meditaatio sekä nukkumaan ajoissa.








 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu

Oulussa!!