Fain uusi henkilökortti saapui!

Aamu

Olen nukkunut todella sikeästi ja herään puhelimen soittoon. Timo soittaa, mutta tajuan, että nyt on kiire. Kello on jo 9.30 ja olen luvannut viedä Fain ja Eevan Kotvakoulutukseen Tuiraan. En jouda juttelemaan puhelimessa. Nopeasti jääkylmään suihkuun ja vaatteet päälle. Fai tekee minulle pikakahvit ja sitten otan Eevan syliin, joka riemastuu päästessään autoajelulle. Ehdimme Tuiraan muutaman minuutin myöhästymisen kautta. 

Tulen kotiin välillä ja hoidan auton vakuutuksen vaihtoa Tapiolaan, missä nyt muutkin vakuutuksen ovat. Olemme neuvotelleet kohtuullisen hinnana ja saadaan asia päätökseen. Mutterikahvin ja Berocan jälkeen lähden hakemaan Faita ja Eevaa takaisin. Koulutushan on aina kaksi tuntia kerrallaan. 

Kova väsymys on ilmeisesti osin flunssasta ja osin kaikesta asioiden järjestelystä ja runsaasta työnteosta. Menen sänkyyn ja Eeva tulee leikkimään sinne myös. On selvästi väsynyt - on hänellekkin päiväunien aika, mutta tarvitsee rintamaitoa nukahtaakseen. 

Äitinsä ottaa Eevan ja minä nukahdan puoleksitoista tunniksi. Eeva ja Fai ovat nukahtaneet Bikunin huoneeseen. 

Herään kolmen aikoihin ja pitää valmistautua töihin. Fai tekee maukkaan munakkaan ja itse teen mutterikahvit. Samaan aikaan tulee ilmoitus, että Fain uusi henkilökortti on saapunut. Siis nimen vaihdoksen jälkeen sukunimellä Talvisara. Nopeasti syön munakkaan ja juon kahvin. R-kioskin kautta töihin. Valtakirjalla saan lunastettua Fain henkkarit. 
Bikun ja Eeva leikkivät olohuoneessa ja pieni protestointi Eevalta, kun lähden töihin. R-kioskilta saan kirjeen nopeasti, missä henkkarit. 








Eeva jää leikkimään olohuoneeseen



sukkaleikki on hauska



Bikunin asetteluleikkejä


Ilta kiireistä töissä ja jäljelle jää Eevan kanssa leikit, avanto ja iltameditointi. Huomenna taas työpäivä uusi. Perjantaina pitäisi ehtiä migriin hakemaan muukalaispassia Faille, kun nyt on tuo henkilökortti vihdoinkin Talvisaran nimellä. 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oulussa!!

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu