Rovaniemelle

 Aamu


Herään viiden jälkeen virkeänä. Nukahdin illalla ennen kymmentä sikeään uneen. Aamusuihku ja laitan kaurapuuron hautumaan. Aika resitoinnin ja meditoinnin. Pitkä resitointi ja meditointi 35 min.

Lisään maitoa hieman hautuneeseen puuroon ja jatkan haudutusta. Samalla lataan mutterikeittimen ja laitan maitoa kahvikuppiin, jonka lämmitän mikrossa. Berocca poreilee jo baaritiskillämme. Pian niin kahvi, puuro kuin Berocca ovat valmiit ja siirryn työhuoneeseen nauttimaan niistä. Fai heräilee samalla kellon ollessa lähempänä seitsemää. Kahdeksaksi on suunniteltu startti kohti Rovaniemeä, lapin pääkaupunkia. 

Bikun heräilee myös ja hänellähän on vapaata koulusta kaksi päivää. Toki on saanut tehtäviä mukaansa ja eilen innostuneena niitä teki jo. 





kahvi ja maito tulossa



maukas kaurapuuro





varhaisaamun meditaatio




Kahvin jälkeen pitää kerätä tavarat ja herättää Eeva. Se ei liene hankala tehtävä, kun huomaa, että olemme lähdössä retkelle. Eeva on aina retkelle valmis. 


matka alkaa 


Ajamme kohti Kemiä, josta käännymme Rovaniemen tielle. Pian alkaa tulla sankkaa sumua, joka hidastaa matkan tekoa. Hirvivaarakin on olemassa ja sumu haittaa niiden havaitsemista. Rauhallisuus on valttia. Pysähdymme lounaalle noin 50 km Rovaniemestä Mäkipeurassa, jota on suositeltu. Hyvä pitopöytä olikin ja maistui meille kaikille. 



Sumu yltyy matkalla


Lounaan jälkeen sumu alkaa haihtua ja matka muuttuu leppoisammaksi.  Eeva nukahtaa takapenkille toistamiseen.  Bikun on kartturina. 



Bikun ja minä


Iltapäivä ja ilta


Saavumme Scandic hotelliin ennen puoltapäivää ja saamme huoneen. Eeva ihastui ikkunalliseen hissiin  sekä huoneeseen, josta näkymä kaupungille. 


Eeva ja Bikun rentoutumassa



Minä kerään työkamppeeni ja lähden ajelemaan Rovaniemen Mehiläiseen vastaanotolle. Lista on heti täynnä ja työilta kuluu mukavasti. Kahdeksan jälkeen hotelille ja käymme illallisella sen jälkeen. 
Huomenna aamusta vastaanotto. 






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oulussa!!

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu