Rovaniemen reissun valmistelua



Aamu


Eeva herää itkemään tukkosuuttaan klo 03, mutta nukahtaa uudelleen äitinsä rinnalle. Minä en saa unta uudelleen herättyäni ja klo 04 menen temppelihuoneeseen ja resitoin pitkän aamuchantin. 40 minuutin meditaatio päälle. Syön aamupalakis viiden jälkeen pari voileipää ja beroccan. Tämän jälkeen uni tulee kuuden jälkeen. Hieman ennen kymmentä herään uudelleen ja käyn kylmässä suihkussa. Panen mutterikahvin tulemaan ja Eeva herää. Meille jää hieman yhteistä aikaa katsoa teletapit, jonka jälkeen Eeva antaa minun lähteä töihin. 



                                            aamuyön meditaatio





teletapit



Eevan kanssa yhteinen aamuhetki




Töihin pyörällä kuten tavallista ja tänään on potilaitakin enemmän heti alusta. Työpäivä sujuu mukavasti väsymyksestä huolimatta. Töiden jälkeen pakkaan ammattikorttini, toimenpiden silmälasit sekä työsandaalit mukaan ja lähden pyörällä kotiin. Fai on vienyt lapset kävelylle ja lähettää kuvan puistosta.



 

Eeva ja Bikun nauttii syksystä







Kun  saavun kotiin, olen aivan väsynyt, mutta nukahtaminen ei onnistu. Alunperin olimme suunnitelleet uintia klo 18, mutta soitan Votelle, että voisin mennä aikaisemmi, koska illalla pitää vielä pakata hieman tavaroita Rovaniemen reissua varten. Vote on reissussa ja menemme Markun kanssa jo puoli viiden aikaan rantaan ja 5 minuuttia 5 asteisessa vedessä herättää. 

Rannasta tullessa soitan Faille mahdollisista ruokatarpeista. Maivathan meillä on jääkaapissa eilen ostettuna. Päädymme yksinkertaiseen perunasalaaatiin maivan kanssa ja jääkaapissa olleiden brysselin kaalien valmistukseen. Ostan Bikunille pieniä pizzoja reissua varten sekä sushipaketin Lidlistä - Bikunin herkkua. Lisäksi makeaa papaijaa sekä mangoa, jotka sattuvat olemaan kohtuuhintaisia. 

Kotiin saavuttua Eeva osoittaa selkeästi mieltään siitä, että olen ollut päivän pois näkyvistä. Fai alkaa paistamaan maivoja ja minä käyn iltasuihkussa. Pikkuhiljaa Eevakin leppyy ja tulee tuomaan leluja minulle. Bikun kysyy yhtäkkiä hyvin selkeällä ja puhtaalla Suomen kielellä: " mikä päivä tänään on?". Se tulee niin puhtaasti, että hätkähdän. Pikkuhiljaa Bikun oppii kyllä Suomen kielen - loistavaa. 

Bikun syö sushia ja brysselin kaalta, mutta maivat jäävät Fain, Eevan ja minun syötäväksi. Eeva vetelee maivoja reilusti. 



Maivat, brysselin kaali sekä chilikastiketta



Maivat maustumassa ennen paistoa



maivat ovat uineet pannulle





Tavaroiden pakkausta ja minulla alkaa jo kahdesan aikoihin uni tulla silmään. Eeva pirteänä, flunssastaan huolimatta kiljuu riemukkaana olohuoneessa. Huomenna pitää lähteä ajamaan koko perheen kanssa Rovaniemelle ja ehtiä majottautumaan hotelliin. Perhehän jää hotelliin, kun minä menen Mehiläiseen vastaanotolle. Rovaniemen syyslomalla on pula korvalääkäreistä, niin lupasin käydä hoitamassa pari päivää vastaanottoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oulussa!!

Tarinamme alku - Pettymys Suomeen ihmisoikeusvaltiona sekä mistä tähän on tultu